Eiendom

Her finner du våre eiendomsprosjekter, eiendommer til salgs og til leie, hytter osv.

Boliger og leiligheter

Leiligheter til salgs

Leiligheter midt i Sagparken, Harestuas nye sentrum.
I byggetrinn ble 32 lyse og moderne selveierleiligheter ferdigstilt høsten 2020. Byggetrinn 2 stod ferdig høsten 2022 og består av tre bygg med 45 leiligheter. Felles for byggetrinnene er handels-/serviceplan i første etasje, inkludert dagligvare, blomsterhandler og kafé.

Alle leilighetene er solgt og overdratt, men meld gjerne interesse på sagparken.no for å få med deg når vi bygger leiligheter neste gang.

Meld interesse på sagparken.no

Boliger til salgs

Harestustranda er et unikt prosjekt med konsentrert småhusbebyggelse langs vannkanten av Harestuvannet. Datterselskapet Sagparken Utvikling AS og Nordbohus Rometike planlegger å bygge moderne, kjedede eneboliger i forskjellige størrelser tilpasset en vid målgruppe. Her vil du finne boliger for de fleste aldersgrupper og livssituasjoner. Vestvendt beliggenhet gir optimale solforhold og flott utsikt mot vannet.

Finn drømmeboligen på Harestustranda

Boligtomter til salgs

Lunner Almenning har lange tradisjoner som utbygger av eneboligtomter, og det vil nok alltid være et marked for det. Gjennom datterselskapet Sagparken Utviklinger vi nå igang med salg av boligtomter på Harestustranda. Harestustranda har en fantastisk vestvendt beliggenhet og sol fra morgen til kveld. Dette vil være siste mulighet ved Harestuvannet for å erverve tomt, da det ikke er muligheter for videre utbygging lenger sør.

Finn tomten du har lett etter på Harestustranda

Kontor og næring

Kontor til leie

Lyse, moderne og flunkende nye kontorlokaler står nå klare i Sagparken Sentrum. Her er det muligheter både for enkelt-kontorer, og hel etasje på inntil 250 kvm som kan innredes etter behov. I etasjer der flere selskaper deler arealet, er det lagt opp til separate kontorer store nok til mindre møter, samt felles møterom i midten med glassfasader på sidene og moderne IT-løsninger. Det er ønskelig å få inn bedrifter som kan dra nytte av hverandres kunnskap og evner for bedre samspill, samarbeid og positive synergieffekter.

Sagparken Sentrum tilbyr skreddersydde løsninger, og vi er åpne for alle henvendelser fra potensielle leietakere av våre kontorlokaler. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Les mer om leie av kontor i Sagparken

Butikk- og næringslokaler til leie

I Sagparken kan du realisere butikkdrømmen midt på Harestua nye samlingspunkt!Første etasje i sentrumsbyggene er handelslokaler, og med åpne glassfasader ut mot torget er det lagt til rette for gode handelsopplevelser for både kunder og ansatte!

Realiser butikkdrømmen i Sagparken

Næringstomter til salgs

Harestua Næringspark AS, LA’s heleide datterselskap, tilbyr næringstomter med flott eksponering mot RV4, og korte avstander til Oslo, Gardermoen, Gjøvik og Hønefoss. Fra Næringsparken tar det 40 min til Oslo, 35 min til Gardermoen, 40 min til Hønefoss og 60 min til Gjøvik.

Se nærmere på næringstomtene

Hytter

Hytter til leie

Vi har 11 hytter som vi leier ut på åremålsleie. Mer info om hyttene og status på utleie finner du her:

Hytter til leie

Hytter bruksrett

Styret i Lunner Almenning vedtok i 2023 et nytt regelverk for omsetning av hytter i allmenningen. Regelverket beskriver punkter som eiere av hytter på festet grunn til Lunner Almenning plikter å forholde seg til ved salg eller overdragelse.

Se reglementet her