Hytter i LA

Her finner du en oversikt over utleiehyttene i Lunner Almenning og utleiestatus, samt info om salg av hytter og hyttetomter.

Hytter til leie

Lunner Almenning har 11 hytter som vi leier ut på åremålsleie. Bilder av hyttene, utleiestatus og plassering finner du nedenfor.

Gjerdingshytta nedre

Hytta er oppført i 1988. 60 m2 stor og overbygd terrasse, samt platting. Flott utsikt utover vannet, ca 40 m fra strandlinje. Bilvei helt fram om sommeren. Ligger rett ved preparert skiløype Om vinteren 7,5 km fra parkering.

Hytta er utstyrt med solcellepanel. Vann hentes i Gjerdingen.

Status: utleid

Gjerdingshytta øvre

Hytta ligger ca 20m fra vannkanten med gode solforhold både sommer og vinter. Det er en stor terrasse på hytta fra denne terrassen er det utsikt utover Gjerdingen. Sommerstid går det bil vei helt fram, mens vinterstid er hytta tilgjengelig fra godt preppet ski løype ca 6 km og gå på ski fra utfartsparkeringen på Svartbekken og fram til hytte. Hytta er utstyrt med solcellepanel.

Status: utleid

Kampehytta

Dette er en fin rød laftehytte som ligger idyllisk plassert i skogen ca 3 km øst for Skjerva. Hytta ligger nær offentlig vei og er derfor veldig lett tilgjengelig. Det er ca. 200 m å gå fra gamle Nannestadsveien og opp til hytta. Det er laget fin sti hele veien. Hytta ligger mellom Øytjern og Skyten, som begge er gode fiskevann. Hytta er utstyrt med solcellepanel.

Status: utleid

Morstadsetra

Morstadsetra ligger flott til på en gammel setervoll i Lunner Almenning i nærheten av Avalsjøen. Hytta består av gang, kjøkken , 2 soverom og stue. Vei helt inn på sommerstid. Hytta er utstyrt med solcellepanel. Vann hentes i bekk.

Status: utleid

Myllahytta

Hytte på ca. 35 m2 med et uthus/aneks på ca. 6m2. Hytta  ligger i vannkanten ved Mylla, bare 30 m fra bilveg. Det er en bratt sti ned til hytta fra bilvegen og nærmeste parkeringsplass er Mylla utfartsfartsparkering ca 0,8 km fra hytta. Dette gir en fin gåtur inn. Hytta har ikke innlagt vann, men har strøm.

Status: utleid

Rasmusvillaen

Hytta ble satt opp i forbindelse med byggingen av Gjøvikbanen på begynnelsen av 1900-tallet. Hytta ligger ca 90 m fra skogsbilveg og ca. 1,3 km nord for Harestua stasjon. Hytta er utstyrt med solcellepanel.

Status: utleid

Skotjernshytta

Vei helt inn til hytta på sommerstid. Hytta ligger idyllisk til i foten av naturreservatet Skotjernsfjell. Oppgradert i 2014 og har 2 soverom. Hytta er utstyrt med solcellepanel.

Status: utleid

Snellingen midtre

Hytta har solcellepanel. Ble pusset opp i 2015. Hytta er utstyrt med utvendig gasskap. Det er stue med kjøkkenkrok og ett soverom. Ligger på Snellingen. Parkering i Snellingstikken og ca. 450 m til fots.

Status: utleid

Snellingen nedre

Hytta har solcellepanel. Stue og kjøkkenkrok. Soverom. En historisk preget stue. Parkering i Snellingstikken og ca. 400 m til fots til hytta.

Status: utleid

Skøienhytta / Strømneshytta

Hytta ligger idyllisk til i vannkanten til Gjerdingen. Parkering etter Fjellsjøvegen og ca. 150 m å gå til fots. Ettroms.

Status: utleid

Svartbekkhytta

Hytta ligger skjermet til, ca. 700 m fra nærmeste parkering og er plassert mellom Svartbekken, Gjerdingen og Bislingen. Er i tillegg i nærheten av Fjellsjøhøgda naturreservat.

Status: utleid

Ønsker du å vite mer om en av hyttene?

Ta kontakt med
Otto Morten Haakenstad
otto@la.no
45 29 16 86

Hytter bruksrett

Styret i Lunner Almenning vedtok i 2023 et nytt regelverk for omsetning av hytter i allmenningen. Regelverket beskriver punkter som eiere av hytter på festet grunn til Lunner Almenning plikter å forholde seg til ved salg eller overdragelse. Klikk her for å se reglementet

Klikk her for å se reglementet