Ny nettside

Lunner Almenning har fått ny nettadresse og benyttet samtidig anledningen til å pusse opp nettsiden vår. Den nye nettsiden skal være enklere å lese på nettbrett og mobiler, i tillegg til å være mer oversiktlig og lettere å navigere.

Våre epostadresser vil også oppdateres, så ny firmapost-adresse er nå endret til post@la.no. Oversikt over de ansattes respektive mailadresser finner du under «kontakt oss» på denne nettsiden.

I tillegg til ny nettside har vi nye plattformer for salg av produkter. Vi har tatt med oss tilbakemeldinger fra kundene våre, og det nye utsalgsstedet for jakt- og fiskekort vil løse de fleste problemene våre kunder har opplevd.

Ny nettbutikk og ny løsning for vei- og parkering

Lunner Almenning kaster seg med i rekken av allmenninger som selger sine produkter via inatur.no. Inatur har god erfaring med salg av allmenningsprodukter og vil bistå med bedre løsninger og oversikt enn det dere kanskje er vant med fra vår gamle nettbutikk. Inatur vil stå for salg av våre jaktkort og fiskekort, men disse vil man fortsatt kunne få kjøpt på vårt kontor på Harestua, og fiskekort vil i tillegg fortsatt være til salgs på Shell Harestua. Produktene våre vil være tilgjengelig på våre salgssider på inatur.no, og vår gamle nettbutikk vil samtidig avvikles. Oversikt over våre produkter finner du under Jakt, fiske og veikort, eller klikk her for å gå rett til inatur sin salgsside for jaktkort, og her for inatur sin salgsside for fiskekort.

Høsten 2019 igangsettes vår nye bomløsning, noe som fører til at vei- og parkeringskort ikke lenger vil kunne kjøpes over disk eller i en ordinær nettbutikk. Les mer om det nye systemet, hvordan det fungerer og hvordan man kjøper kort, her, eller gå direkte til youpark.no for å skaffe abonnement.