Lunner Almenning arrangerte almenningfest på Torbjørnrud lørdag 7. mars.

Samtidig med vårt arrangement, hadde også Oslo Fagottkor samling på Torbjørnrud hele helgen.
Vi har i dag, lørdag 14. mars, blitt informert om at en av deltagerne deres hadde symptomer på koronasmitte hele helgen, og han har siden testet positivt på koronaviruset.
I løpet av denne uka har også mange i det samme koret fått symptomer og blitt dårlige, og det er sannsynlig at disse ble smittet på arrangementet på Torbjørnrud.

Ingen av de ansatte på Torbjørnrud har fått noen symptomer i etterkant, og heller ingen blant de ansatte eller styret i Lunner Almenning.
Oss bekjent er det heller ingen andre deltagere på almenningsfesten som har opplevd symptomer.

Risikoen for at noen på vårt arrangement skal være smittet er lav, men vi ber alle om å være oppmerksomme på eventuelle symptomer.
Det er sikkert noen av våre deltakere som har snakket / hatt kontakt med deltagere fra Oslo Fagottkor, og som bør være litt ekstra observante.

Vi har i ettermiddag konferert med Lunner kommune, og blitt enige om å sende ut en mail til de vi har e-postadresse på, samt å legge ut på hjemmesiden vår på la.no.
Vi har mailadresser på nesten alle deltagerne, men spør gjerne deltagere dere møter om de har mottatt mail. Vi setter pris på om dere referer innholdet i denne mailen dersom de ikke har fått den.

Ellers oppfordrer vi alle til å følge nasjonale og lokale retningslinjer.
… og husk å ta vare på hverandre i tiden som kommer.